Huhtikuun hulinat

Oman unohduksen seurauksena te-toimisto nyt käsittelee asiaa ja miettii, katkaisevatko tuen käsittelyn ajaksi. Näköjään sitten aikovat käsitellä asiaa koko kuukauden... Ja unohdin siis ilmoittaa hakeneeni paikkaa (jossa en edes pystyisi työskentelemään). 23.3 olisi pitänyt ilmoittaa, ja muistin asian vasta 26. 3... Eli viikonlopun yli. Ja paikka oli sama, jota he olivat käskeneet aikaisemmin jo hakea, jossa kävin haastattelussa ja enkä tullut valituksi. No, huonosta muistista kärsii lompakko... Ainakin matkakorvauksista tulee rahaa, kun melkein joka viikko saa niissä työhaastatteluissa käydä.
Ainakin olen viimein pystynyt toimittamaan lääkärintodistuksen te-toimistolle, jos siellä sitten viimein uskottaisiin, mitä työtä pystyn tekemään. Ehkä, voihan olla, ettei se silti kelpaa heille...


Maaliskuussa otettu kuva, leffasta otettu kuva ja oikealla huhtikuussa. Hieman on lämpötila alkanut muuttua,

Työhaastatteluiden ohella olen käynyt salilla ja uimassa kaverin kanssa. Voi olla kyllä viimeinen kerta, kun kaveri huolii mukaan salille, sen verran helpolla tuli yritettyä päästä. Mutta täytyy sanoa, että kyllä tuntui lihaksissa sen jälkeen. Muuten ollaan yleensä nähty syömisen merkeissä, joten ihan hyvä oli käydä vähän liikkumassakin,

Esivalintakoe on tulossa ja eikö minulla juuri olisi hammaslääkäri samaan aikaan. Piti jättää soittopyyntö sinne, että ajan saisi siirettyä. Olen yrittänyt lukea niihin kokeisiin ja sen jälkeen voikin sitten keskittyä psykologian valintakokeeseen. Siihen äiti tulostaa materiaalit paperille, sille itselleni on helpompi lukea paperilta kuin koneelta. Koneelta lukeminen on jotenin raskaampaa ja ainakin oma keskittymiskyky herpaantuu todella helposti. Ja kun paperilta lukee, niin voi alleviivailla tärkeitä kohtia.

Mutta ei jotain huonoa, ettei jotain hyvääkin. Kuun lopussa tulee taas käytyä Kokkolassa, ei siis mitään uutta siinä. Mutta meikäläinen on viimein saanut vakipaikan, kunnon lottovoitto tänä päivänä. Tosin vielä odotan vastausta toisesta paikasta, sitten katsotaan, mihin päin niitä muuttolaatikoita aletaan roudaamaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Au Pair: ensimmäiset pari kuukautta Etelä-Koreassa

Mielialalääkkeet

Minä vain olen ja se riittää