Lomat on nyt lusittu ja paluu arkeen alkanut

 Piti käydä vähän katsomassa, mitä viimeksi on tullut kirjoitettua ja mistä sitä nyt kirjoittaa.

Meidän toinen lomaviikko oli enemmän kotona olemista ja joitakin päiväretkiä. Ollaan käyty nyt Porvoossa, Savonlinnassa ja ajeltu pikkukyliä. Ollaan käyty mökillä sekä nähty kavereita. Käytiin Lahdessa ja Heinolassa laittamassa viimeinenkin kattovalo paikoilleen entiselle työkaverille. 




Meinattiin käydä myös miehen mökillä, mutta todettiin että ehkä olisi viimeiset päivät ihan hyvä viettää kotosalla leväten. Itse sain tietää loppuviikosta, että sain kun sainkin paikan avoimen sosionomin polkuopinnoista, joten edellinen viikko oli ihan täysi. Jos ei ollut töitä, niin sitten oli koulua. Eilinen maanantai oli ensimmäinen vapaapäivä viikkoon ja tänään taas pitäisi lähteä töihin ja huomenna olisi etätunnit.

Koronan takia etätunteja on nyt enemmän ja kun kaikki on uutta, niin on helpottava huomata, etten ole ainut joka on täysin pihalla. Whatsapp-ryhmiä on kolme, välillä ne pimputtavat melkein koko päivän, mutta toisaalta sieltä saa neuvoa ja apua. Ryhmät voi onneksi hiljentää, ettei yöunet mene sen takia. 

Ja jos tuossa ei ole jo tarpeeksi, niin napsin "muutaman" kurssin avoimesta yliopistosta. Muutaman, eli ehkä joku 6 kurssia. Vähän tulee taas sellainen olo, että miksi teen tämän joka kerta itselleni? Haalin hirveesti töitä itselleni ja sitten saan huomata, että voimavarat loppuu kesken. Näiden opiskelujen ohella kun sattumoisin teen myös keikkatöitä, niin välillä on vähän riittämätön olo. 


Mutta ehkä tää jossain vaiheessa alkaa helpottumaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Au Pair: ensimmäiset pari kuukautta Etelä-Koreassa

Mielialalääkkeet

Minä vain olen ja se riittää