Sairasloma, kesäloma, työt...

Sairasloma kesti yli kuukauden ja olotila nyt vaihteli hyvästä huonoon. Töihin paluu oli raskasta, vaikeaa menä suoraan yövuoroon, kun ei tiedä mitään mitä on tapahtunut kuukauden aikana. Töissä olin yhteensä neljä yötä, kahden pätkissä. Väsytti kovasti ja ahdisti, kun koko ajan odotti, että kohta jotain tapahtuu, vaikka olikin loppujen lopuksi tosi rauhalliset yöt.

Mutta sitten alkoi onneksi kolmen viikon kesäloma. Vietin sen ajan suurimmaksi osaksi kotona, välllä kävin mökillä ja Heinolassa/Lahdessa.


 Suunnitelmat muuttuivat hieman ennen mökille menoa, mutta onneksi nyt sinne tuli kuitenkin päästyä käymään. Tosin sää ei ihan suosinut meitä, hieman oli harmaata ja sateista, kunnes tiistaina iltaäivästä rupesi hetkeksi paistamaan aurinko. Illalla paistoi sitten vähän enemmän, sai otettua hyviä kuvia.



Kesäloman aikana tuli myös pidettyä pari kirpparipöytää, joista ei tosin tullut kovin hyvin rahaa :/


Kävin myös tädin luona yhtenä päivänä ja päätettiin sitten mennä yhdessä viettämään iltaa mökille. Paistettiin lettuja, saunottiin ja käytiin uimassa. Ja onneksi sujui tuo veneeööä ajaminen pitkästä aikaa.

Töihin paluu oli sitten taas vähän rakempi, eikä fiilis nyt kauhean hyvä ole. Sekä kaiken lisäksi selkä taas vaivaa pahasti. Mutta pian on taas lääkäri aika, katsotaan mtä siellä käy.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Au Pair: ensimmäiset pari kuukautta Etelä-Koreassa

Mielialalääkkeet

Työuupumus