Kuulumisia + 50 satunnaista kappaletta

Sen verta pitkä aika viime postauksesta, mutta toisaalta en jaksa kirjoittaa jos ei ole tapahtunut oikein mitään. Mutta nyt on tapahtunut vaikka ja mitä.

Toukokuussa alkoi kesäopinnot ja sain kaverin kylään, kun mies lähti kaverinsa mökille, jossa hänelle pidettiin yllätyspolttarit. Kaverin kanssa katsottiin Euroviisut ja annettiin myös omat pisteet esiintyjille. Kesäopinnot oli nopeasti ohi, sillä sain toisen kurssin hyväksi luettua, eli jotain hyötyä syksyn avoimen yliopiston opinnoista. 

Toukokuun vikana päivänä lähdettiin kylpylään Vuokattiin pariksi päiväksi. Itse kylpylä oli hieno ja osattiin mennä juuri oikeaan aikaan, sillä uimassa oli vain muutama ihminen. Mutta muuten hotelli oli aika nuhjuinen ja räsyinen, onnistuin myös saamaan selän jumiin, koska sänky oli niin huono ja jouset kuluneet. Voisivat myös parempiin tyynyihin panostaa. 

Kaveri (E) tuli uudestaan meille kylään, sillä 4.6. oli meidän pienet häät. Käytiin maistraatissa (koska virka-aikana ilmainen), joka siis nykyään on Digi- ja väestötietovirasto. Vihkimisen jälkeen oli kahvitus, ja oltiin kutsuttu vieraat porrastetusti. Kaveri toimi kuvaajana ja onnistuikin ottamaan useita hyviä kuvia juhlista. Otti myös meidän hääkuvan, jota en kuitenkaan tänne julkaise, sillä mieheni ei halua itsestään kuvia tänne. Toinenkin kaveri (V) jäi meille yöksi, eli meillä oli kaksi kaveriani yötä meidän hääyönä. Monesti varmistivat, että käykö se, koska kyseessä oli, no... meidän hääyö. Mutta voin sanoa, että sen verran väsyneitä oltiin, että melko pian juhlien jälkeen käytiin nukkumaan. 

Syy, miksi toinenkin kaveri (V) jäi meille yöksi, oli että hän pääsi seuraavana päivänä meidän kyydillä Lahteen, kun haettiin meidän uusi koiranpentu. Myös E lähti mukaan, ja oli sunnuntaihin asti meillä. Ja siten nähdä meidän uuden perheenjäsenen, Freyan. 

Yritän olla vertailematta Freyaa Skadiin, mutta onhan se välillä vaikeaa. Varsinkin kun ovat hyvin erilaisia. Freya ei viihdy autossa vaan vinkuu ja läähättää siellä. Myös yöllä vinkuminen oli pitkään ongelmana. Skadi puolestaan nukkui aina autossa sylissä, joten siinä mielessä kohdattiin uusi ongelma Freyan kanssa. Freya on tosin hieman arempi vieraiden suhteen, mikä on kiva, koska Skadi oli vähän turhankin innokas tutustumaan vieraisiin ihmisiin ulkona. Freya osaa myös leikkiä yksinään paremmin, kuin Skadi. Mutta Skadi oli täydellinen Skadi ja Freya täydellinen Freya. 

Mutta Skadi ja Freya ovat ulkoisestikin hyvin erilaisia. Freya on paljon isompi kokoisempi, mitä Skadi oli, mikä voi selittää sydän ongelmat. Freya ei ollut yhtä pieni kun haettiin, kuin mitä Skadi oli saman ikäisenä. Ja 5kk ikäisenä Skadi oli miltei saman kokoinen, mitä Freya on nyt (11vk vanha). 

Kesäkuun on ollut muuten hyvin rauhallinen, muutama työvuoro oli loppukuusta. Tavallaan oli pelottava mennä töihin, sillä jotkut asukkaat kyselivät Skadin kuulumisia. Ja kun joutuu kertomaan saman ikävän asian monta kertaa on aika raskasta, mutta nyt siitä on selvitty. 

Ihan kesäkuun lopussa sain myös tietää, että pääsin tutkintopuolelle opiskelemaan, joten ainakin seuraavaksi pariksi vuodeksi tekemistä. Juhannuksena käytiin Tampereella moikkaamassa tätiäni ja serkkuja, jotka olivat juuri muuttaneet sinne. 
Sitten lopuksi lista kappaleista, mitä kuuntelin mm. kirjoittaessani tätä postausta. Joidenkin kappaleiden alle kirjoitin jotain, mitä tuli mieleen kyseisistä kappaleista. Idean nappasin Kasalta. Laiton soittolistalta kappaleita soimaan satunnaisesti, tosin lopussa se rupesi toistamaan samoja kappaleita...

1. 2NE1 - I am the Best

2. BTS - I'm fine

3. Kansas - Carry on my wayward son

    - Supernaturalia katsoessa tämä tuli monta kertaa kuultua.

4. Gwen Stefani - Orange County Girl

    - En olekaan pitkään aikaan kuunnellut Gwen Stefania. Joskus nuorempana pidin enemmän hänen musiikista, mutta nyt se on vähän jäänyt.

5. Miyavi - Cruel

6. The Gazette - Falling

7. Home made Kazoku - Home sweet home

8. DJ Daruma from PKCZ feat. GS - Voice of Red

    - Tämän kappaleen kuulin ensimmäisen kerran, kun katsoin japanilaista tv-sarjaa kun S.W.O.R.D. Suosittelen katsomaan. 

9. Fall Out Boy - I don't care

10. Green Day - Minority

11. Versailles - Shout & Bites

12. The Gazette - Attitude

13. Sunrise Avenue - Somebody help me

14. Hello Sleepwalker - Goya no Machiawase

15. Skillet - Hero

16. The Gazette - Deracine

17. Sunrise Avenue - Fairytale gone bad

18. BTS - Go Go

19. t.a.t.u. - White robe

20. Apulanta - Aggressio

21. The Gazette - Two of Kind

22. Cheek - Lyijykynä

    - Kans joskus nuorempana fanitin Cheekkiä. Nykyään en niinkään kuuntele hänen musiikkia.

23. The Gazette - Akai on Piece

24. Another Infinity - Glitter

25. The Gazette - Burial Applicant

26. Apulanta - Mitä kuuluu

27. Lisa Komine - Resuscitated hope

28. EXO - Wolf (chinese)

    - Ainoa kappale, joka on mielestäni hyvä EXO:n muista kappaleista. Heidän musiikkinsa ei ole oikein iskenyt.

29. BTS - Run 

    - Varmaan ensimmäinen kappale, minkä kuulin BTS:ltä 

30. BTS - Idol

31. The Gazette - Zetsu

    -Ensimmäinen kappale, jonka kuulin tämän bändin tuotannosta. Ja kuuluu myös lempikappaleisiini.

32. Girugamesh - Limit break

33. BTS - DNA

34. Ava Max - Salt

35. Fall Out Boy - West Coast Smoker

36. Green Day - Boulevard of broken dreams

37. Pink - I don't believe you

38. The Gazette - Hold

39. Yong Jun Hyung - Flower

40. The Gazette - Silly God Disco

41. The Gazette - Suicide Circus

42. Miyavi - Shangri-La

43. Ava Max - Kings & Queens

44. Eminem - Without You

45. BTS - Cypher PT 2. Triptych

46. Lena Katina - Never Forget You

47. BEHM - Unia

48. The Gazette - Clever Monkey

49. BEHM - Yhtä vaille kaksi

50. M.I.L.O. - Din helt egen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mielialalääkkeet

Au Pair: ensimmäiset pari kuukautta Etelä-Koreassa

Au Pair: Loka- ja marraskuu